Печат
Категория: Създадена на Събота, 14 Февруари 2015 Написана от BurgasArt

Двамата си простили на гроба, певицата го извикала там, а когато на помена  Гюлмезов я питал кой къде ще седне, тя казала, че иска само Диомов да е на стола на Гого, а тя до него

Сдобряването ни с Ева не е черезвичайно, а нещо обичайно, защото не ни отива да се сърдим, каза композиторът Стефан Диомов в предаването "На светло" по Нова телевизия.

Водещата Люба Кулезич сподели, че в четвъртък е пътувала до Айтос, за да се срещне с двамата в дома на певицата. След дълги години на абсурдна вражда, създателят на най-прочутата шлагерна група у нас и вярната съпруга на покойния вече бургаски певец, се прегърнаха пред камерата и определиха раздялата си като грешка. 

Прошката е велико нещо, споделя Ева. „Тя е много голям лукс. Лесно е да се разсърдиш. Трудно е да се опиташ да разбереш и простиш“, добавя Диомов. 

„Много лъжи се изписаха. Цял живот съм се опитвал да обединявам хората, а не да ги разединявам. Във вестниците обаче чета противоположното. Никога не сме се карали за пари. Това са интриги“, казва маестрото.

„Така е. Скандал не е имало“, потвърждава певицата.

„Ако ни питат за какво сме се карали, аз в момента не мога да отговоря. Сега си давам сметка за грешките, които допусках“, признава композиторът. 

„Грешката ми беше, че се справих с обединението на техните гласове, но не и на техните характери. Всеки в един момент има нужда от право на успех. Дълго време не си говорихме и когато помислихме да съберем групата, реших, че това е неосъществимо. Въпреки това, изпихме една бутилка уиски“, разказва Стефан Диомов.

„Пристига той в залата, където имахме концерт. Гого беше на сцената с групата. Стефан идва при мен и казва, че не може повече и трябва да си проговори с мъжа ми. Заявих тогава на съпруга ми, че ако сега не му прости, веднага си събирам куфарите и си тръгвам. Двамата отидоха един към друг и се прегърнаха. Беше нещо невероятно! За мен голямата прошка беше тъкмо там“, добавя Ева. 

На въпроса защо не са си говорили с Гого, композиторът отговаря, че са се натрупали  много негативни неща, а певицата го прекъсва и уточнява, че никога не са се карали. Спореха само, подчерта тя. 

„Да, но със страст. Копнея сега за такъв спор. Нека всички да спорят, но градивно! Това е моята трагедия. Разделени сме, а не знам защо. Това е моят живот. Цял живот съм искал да сме заедно. Направил съм групата, но не за да се караме, а за да произвеждаме песни. Имахме много публика, но отношенията ни не бяха от най-светлите. Бях много благодарен на Ева, защото тя прегърна идеята да съберем групата. Ваня и Теодор също дойдоха, но останалите казаха „не“. Събрахме се, но не всички и получихме едно студено съобщение по GSM-а с текст „не ни интересува тази среща“, разказва Диомов. 

„Никога не съм имала лоши отношения с Ваня Костова. Аз съм работила малко с нея“, добавя Найденова.

„Ваня е прекрасна певица, но в „Тоника СВ“ беше много пренебрегвана. Тя получи страхотни удари от колегите, защото аз й давах повечето сола. Колегите не можаха да разберат, че най-добре тя изпълняваше песните. Единствената причина да й ги давам, е тази, че добре ги пееше“, обяснява създателят на „Тоника“.

Той сподели, че с Ева са си простили на гроба на Гого. Тя го извикала, за да му каже някои неща. „Беше много искрена и ми помогна да я разбера. Плакахме много там. После дойдохме в дома й и когато Краси Гюлмезов пита кой къде да седне. Тя каза „Не ме интересува. Важно е Диомов да седне до мен“, разказва маестрото. Ева обаче уточнява, че е казала Диомов да седне на стола на Гого, а тя до него. 

„Това беше много искрено и аз й повярвах. Обърнете се към себе си и помислете не за лошите неща, а за хубавите! Нашето сдобряване с Ева не е нещо черезвичайно. То е в реда на нещата. Не ни отива да сме направили толкова песни заедно и да сме разделени заради някакви глупости. Ние сме родени, за да сме заедно. 

Много ми е мъчно, че така станаха нещата. Вероятно и аз имам своята голяма вина, но съм готов да поискам прошка от всеки, както и аз да простя“, каза още Стефан Диомов, а певицата добавя, че има сила, която вразумява дори и тези, които вярват, че са стъпили на пачки и се мислят за велики. Трябва да се научим да прощаваме, защото всички сме грешни!

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...