Печат
Категория: Създадена на Петък, 06 Февруари 2015 Написана от BurgasArt

С Ваня Костова не можем да повярваме, че тази борбена и лъчезарна жена, която бе секретарка на Жельо Желев, е изпаднала толкова, каза композиторът

Драмата на Стефка Генева, която загуби дома си заради измама и живее под ключ в офис със сина си без ток, парно и топла вода, потресе композитора Стефан Диомов и певицата Ваня Костова. Пред камерата на Нова телевизия маестрото заяви, че сякаш е гледал филм на ужасите и не може да повярва, че бившата секретарка на Жельо Желев е изгубила дома си и се чувства по-зле и от клошар. Тя от своя страна споделя, че не е отишла на погребението на покойния вече президент, защото няма обувки. 

 „Имам само чехли, но те са на сина ми и не мога да изляза на улицата. Две години не знам баня какво е. С ледена вода се мия”, споделя Стефка. Тя и синът й остават без дом, след като стават поръчители по кредита на нейна приятелка, която обаче спира да обслужва заема. Впоследствие банката взима единственото жилище на Генови. А така наречената им приятелка ги настанява първо в мазе, а след това в неин офис на столичния булевард „Александър Стамболийски”.

„Ей Богу, не мога да повярвам, че това може да се случи на нея! Тя бе дясната ръка на президента Желев. Организиран и железен човек. Двете бяха приятелки с Ваня Костова. Тя също е потресена. Кой българин няма да се потресе от тази история, Боже мой“, добавя Диомов.

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...