Печат
Категория: Създадена на Сряда, 08 Октомври 2014 Написана от BurgasArt

Да си бургазлия е титла и аз много си обичам родния град и страната, но не мога да се гордея с това, че народа на България изнемогва, сподели Кичка Бодурова. Певицата, която е почетен гражданин на Бургас покани всички свои близки, приятели и почитатели на концерта си в Зала 1 на НДК. Той е посветен на България. 

„В страната, която обичам, животът е труден. Очаквахме, че при демокрацията ще сме по-добре, но се оказа, че не е така, защото свободата у нас е само за някои хора, докато за другите е трагедия. Не може един баща да продава кръвта си, за да изхранва децата си.

Страшно е да гледаш хора, които са си сложили стария 30-годишен костюм и бъркат в кофите за боклук“, каза любимката на няколко поколения българи в интервю за бТВ. 

„Вярата и надеждата са най-силните неща на Земята и ние не трябва никога да ги губим. Уважаемите политици бих помолила да забравят егото си и да мислят за народа, да направят компромис с разбиранията си в името на доброто и да се обединят. Хората, които не живеят в България постоянно, обаче нямат право да гласуват, защото ние няма да я усетим дали супата от тези, които ще ни я сготвят, е солена или сладка. Не може един етнос да се отделя и да си прави партия. Не трябва и хора, които не знаят български, да гласуват“, коментира певицата. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...