Печат
Категория: Създадена на Сряда, 10 Септември 2014 Написана от BurgasArt

Питайте Цонев колко предприятия ликвидира в Бургас и защо не работят „Камбана“, „Големите български мелници“, каза водачът на листата на Патриотичният фронт във Варна

Най-големият бич за България са контрабандата, корупцията и източването на парите. ДПС източва държавата от 20 години. Те разказаха играта на народа, смъкнаха му кожата.

Затова първо трябва да спрем тези явления, а после да изтрием тази етническа партия от политическата карта на България. Това каза Валентин Касабов от Патриотичният фронт в предизборния дебат „Битката за Варна“ по бТВ.

„Няма криза в държавата, а огромна корупция. Изчезва поминъка на хората, защото чрез контрабанда се източват между 4 и 6 млрд. лева. Трябва да се спре и енергийната мафия. Там потъват около 2 млрд. лева. Кой ще ги спре!? Патриотичният фронт предлага първо справяне с корупцията и едва тогава може да се говори за държавност в България. Ще приемем и закон за езика, защото не може да гласуват хора, които не могат да четат и да говорят български. Не може неграмотен човек да определя съдбата на моето дете или на всички други българи. Трябва всички да сме равни пред закона, да няма привилегии“, заяви водачът на листата на Патриотичният фронт във Варна. Той подчерта, че мисията на неговата партия е да извади ДПС от властта.

„В следващият парламент ще изчистим партията на Доган от политическата карта. Няма да съществува повече. Що се отнася до това с кого ще работим, ние поставяме България над всичко. Питайте Цонев в Бургас колко предприятия ликвидира! Питайте го защо не работят „Камбана“, „Големите български мелници“!“, каза Касабов. Вместо да му отговори, бившият депутат от ДПС взе думата, за да сипе ругатни срещу него заради това, че острието на патриотите в Морската столица е най-големият враг на партията му и на обръчите от фирми. Докато Цонев говореше с недомлъвки за професионалната биография на опонента си, хората на площада, където се провеждаше предизборния дебат крещяха „Ментата в затвора“ и „предател“. 

„С изключение на Патриотичния фронт всички останали партии купуват гласове и ще продължават да правят това. Затова след 5 октомври държавата ще продължава да потъва надолу и ще се източват социалните фондове, корупцията ще царува и ще продължава да се лъже нагло народа“, коментира съпредседателят на НФСБ. 

На въпросът къде беше държавата при водния ад в „Аспарухово“, той заяви, че такава няма. 

„Няма и община. Това, което стана в „Аспарухово“, ще продължава да се случва, защото докато се толерират незаконните постройки на циганите и когато се извличат права от това, че се газят законите, ще се случват такива трагедии. Вчера бях в „Аспарухово“. Там нямат не само вода, но и канализация от години. Вместо това сега ще им построят един цигански блок. Хората пищят. Събрани са над 6000 подписа. Те не искат там да чуят нито за цигани, нито за незаконни постройки. Оказа се, че в България права имат всички останали, но не и българите, каза още Валентин Касабов.

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...