Печат
Категория: Създадена на Сряда, 19 Февруари 2014 Написана от BurgasArt

Финансирахме инсталацията от джоба си, каза журналистът

„Лафка“ е огледален образ на парламента. Това е символ на алъш-вериша, каза Найо Тицин в интервю за бТВ. Журналистът бе сред протестиращите, които опъваха винили пред Народното събрание. На тях Народното събрание е изобразено като будка за продажба на вестници и на цигари.

Тази „Лафка“ е като огледален образ на парламента. Това е нов етап на протеста, който вече 250 дни е на гражданите срещу мафията. Протестът е срещу покровителствената от държавата мафия. „Инсталацията я платихме от джоба си“, каза още Тицин. 

Иво Иванов от Сдружението на собствениците на преместваеми обекти пък изтъкна, че когато се появи голям играч на пазара като „Лафка“ всички останали загиват. 

„Преди се подаваше една молба до кмета на общината, в която изтъкваш желанието си да построиш павилион. Промени се обаче Закона за общинската собственост. По времето на Софиянски се реши, че не могат да се отдават такива площи без търг или конкурс. Доста от павилионите от преди 15 години минаха през такива конкурси, но ги печелиха други хора. Вече има само един играч, който печели всичко, като дава най-голямата цена“, каза още Иванов.

Шефът на "Табак Маркет" АД Борис Захариев пък заяви в интервю, че  фирмата му осъществявала бизнес идея и се опитвала да се възползва от ниша, която съществувала на пазара. Той уверява, че компанията му нямала нищо общо с „Булгартабак”, а проектът се финансирал с банкови средства, но отказа да назове банката, която го кредитира.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...