Печат
Категория: Създадена на Четвъртък, 10 Февруари 2022 Написана от BurgasArt
Сръбската звезда Горан Брегович пристига в България през юни. Той ще гостува у нас, за да вземе участие в първия мащабен български фестивал за Джулай морнинг – Stereo Festival. Той ще се проведе от 30 юни до 2 юли 2022 г. на Морска гара Бургас.
 
Събитието ще събере гости и музикални фенове от цялата страна, които ще дадат старт на лятото заедно. Те ще посрещнат Джулая на брега на морето в компанията на популярни световни изпълнители като Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения, Кирил Джайковски, DJ DEEKLINE и Ed Solo.
 
Публиката ще се срещне и с най-добрите и обичани български групи, сред които Ъпсурт, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Керана и космонавтите, Б.Т.Р, Контрол и So Called Crew. Във фестивала ще вземат участие и водещи диджеи у нас - Mascota, Emil Prize, Ivan Shopov Cooh & Trigaida.
 
Някои от най-търсените и харесвани български солови изпълнители също ще зарадват публиката на Stereo Festival. Тя ще може да се наслади на живо на изпълненията на 100 Кила, Спенс и Миленита. Организаторите споделят, че списъкът с гост-звездите продължава да се разширява и по всичко личи, че това ще е един от най-мащабните фестивали за годината.
 
Stereo Festival вече предлага early birds билети на цена от 90 лв. От 8 до 14 февруари обаче всеки желаещ може да закупи 2 билета на промоционална цена от 150 лв. по случай Св. Валентин.

Коментари