Прелестите на изневярата с премиера в Бургас

Печат
Категория: Новини Създадена на Събота, 07 Декември 2019 Написана от BurgasArt
 
Лиричната комедия в пет епизода "Прелестите на изневярата" ще има своята бургаска премиера на 10 декември от 19 часа на сцената на Държавна опера. Билети се продават на каса "Часовника". За повече информация: тел. 0894/898-098-Маруся Русева. Организатори на събитието са "Арт ателие" и ДТ "Гео Милев" - Стара Загора.
 
Публиката може да очаква много смях и малко или съвсем никакво морализаторство. Режисьорът залага една голяма почуда в героите, дръзнали да търсят прелестите на "забранения плод" - сладък бонбон ли е изневярата или спукан балон? Може би проба, експеримент? Самият автор на пиесата Валентин Красногоров е дал своята насока: лирична комедия в пет епизода. Режисьорът разполага с класни актьори, които могат да изиграят всичко. В първия епизод Миленка Сотирова и Кольо Стойков слагат "заешките уши" на изневярата със страха от разкриването на любовниците в чуждата квартира и поставят фарсово начало на целия спектакъл. Какво се случва нататък, вижте сами.
 
"Прелестите на изневярата" ще привлече зрителите не само с екстравагантното заглавие, но и с достойнствата на спектакъла и неговите създатели.
 
Участват:
 
Миленка Сотирова и Кольо Стайков  в "Прелестите на изневярата"
 
Кольо Стайков и Елена Азалова в "Ние никога не се караме"
 
Илина Илиева и Иван Калошев  в "Такива ми ти работи"
 
Иван Калошев и Миленка Сотирова в "Семейни сцени"
 
Елена Азалова и Илина Илиева в "Женска орисия"
 
 
 
Постановка и адаптация: Христофор Недков
 
Сценография и костюми: Мария Диманова
 
Музикална среда и пластика: Анна Мария Недкова.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
kanun-dnya-pobed Наталья Матвеева Каждый год мой главный праздник 9 МАЯ я праздную по разному. Организация больших праздников и бессмертного полка позади....