Печат
Категория: Създадена на Неделя, 19 Април 2015 Написана от BurgasArt

Героят от „Острова на изкушението“ снима раждането на Александър

Димитър МИШЕВ 

Андрей Едрев стана татко. Точно в 20:15 часа в петък се роди синът му Александър, а в социалните мрежи вече може да се види как Гергана Сапунджиева въпреки болката, ражда  без цезарово сечение. Щастливият баща е снимал всяка секунда, но записът, който е публикувал във Фейсбук, е цензурираната версия.

 

Александър се появи на бял свят с тегло 3069 грама и дължина 50 сантиметра в бургаската болница „Дева Мария“.

Приятелите на героят от „Островът на изкушението“ го поздравиха за смелостта да бъде свидетел на процеса раждане, за куража на Гери и за съгласието й да сподели всичко. 

„Попитах я, дали има нещо против и след одобрението й го споделих. Това е доста цензурираната версия при положение, че три камери снимаха от три различни ъгли. Те са си само за нея, да осъзнае какво й се е случило. Мъжете, които припадат при тази гледка, не трябва да правят деца! Има си някой неща, които не трябва да се пропускат за нищо на света, но обществото ги неглижира и налага някакви измислени обществени правила, удобни за гледане, преглъщане, спазване и подчинение. Новото робство е в главата“, коментира във Фейсбук Андрей Едрев, след като публикува видео клипа от родилната зала.

Екипът на „Компас“ и на БургасПлюс пожелават на щастливият баща и майката – герой  Александър Едрев да расте здрав, славен и щастлив! Да е тяхното слънчице и много да ги радва!

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...