Печат
Категория: Създадена на Четвъртък, 07 Август 2014 Написана от BurgasArt

Страната ще започне да се съвзема от финансовата криза едва когато политическата криза отшуми и институциите се стабилизират, прогнозира феноменът 

 Интервю на Димитър Мишев с известната ясновидка за в. "Компас"

Ужасните наводнения във Варна и Мизия, които взеха общо 15 жертви, са знак от Бога за нехайството ни, каза ясновидката Станка Ангелова пред репортер на в. „Компас“.

Тя прогнозира, че до края на годината ще има и други наводнения, но те няма да са толкова страшни като това, което разплака нацията преди седмица. Според феномена е време хората да престанат да обвиняват само държавата и институциите за проблемите си, а да станат по-добри и да не замърсяват природата. Подобен потоп от небето и опустошителни градушки България не познава, но не бива да виним за това никой. Сами сме си виновни. Деретата и коритата на реките не са място за трупане на боклуци, а горите, които ни пазят, не трябва да се изсичат. Ставаха ужасни бедствия на други места, но Господ ни щадеше. Сега обаче Той ни показа, че е време да се променим, коментира Ангелова. Ако продължим да разхищаваме земните блага и замърсяваме природата, в бъдеще бедствията ще стават все по-страшни. Макар че Станка Ангелова не желае да говори за политика, коментира, че политическите катаклизми ще намалеят след изборите през октомври. Служебното правителство ще се справи добре със задачите, които е поело като ангажимент да изпълни, а следващото, което вероятно ще е съставено от Бойко Борисов, ще изкара мандата си докрай, въпреки силните „течения“, на които ще е подложено от различни политически сили. За мечтаното излизане от финансовата криза обаче ще трябва дълго да чакаме, тъй като преди стабилизирането на държавните институции икономиката няма как да се съживи.


 

Ясновидката вижда бъдещето след ухапване от змия

Животът е като отворена книга за Станка Ангелова. Тайните от миналото и загадките на бъдещето не могат да останат скрити от ясновидката. Достатъчни са й само името и датата на раждане, за да разбере какво сме преживели и какво трябва да направим, за да се освободим от проблемите си. Като повечето медиуми, които са приели дарбата си свише, чудотворката от Златица е открила способността си да вижда бъдещето, след като душата й достига предела между живота и смъртта. Била е на 9 години, когато змия оставя отровния си отпечатък върху пръста на крака й. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения. “Към живота тя ме върна по свой си начин. Явно и моята душа, като на останалите сензитиви, е била в апокалипсис, но без да съм знаела. Почувствах болка като боцкане и повече нищо не си спомням. До бавното и мъчително събуждане времето ми се губи. Това се случи в Румъния. Бяхме там с прабаба ми на гости на роднини. Освен живота, на нея дължа и способностите си. Била е много добра ясновидка и е давала безценни съвети на хората, макар че тогава гадаенето беше забранено със закон. Ясновидците и лечителите бяха преследвани. Помня, че при нея всички ходеха по тъмно. Винаги е била под стрес, но на никой не е отказвала помощта си. Баба не можеше да върне човек в беда”, разказва Станка. На 10 години тя разбрала, че е различна от останалите деца. Ставали странни неща в дома й. Предричала на майка си и на братчетата си неща, които се сбъдвали до часове или най-късно до следващия ден. Така осъзнала, че това, което прави, не е измислица, а реалност и продължавала да развива хиперсензитивните си способности. Днес Ангелова е сред най-известните ясновидци в България. В Бургас идва рядко, но когато е в града ни, пред кабинета й се редят хора, които се надяват на чудо. 

Миналото и бъдещето Станка Ангелова вижда и в утайката от кафе, и чрез комбинацията от 52 карти. Понякога й е достатъчно само да чуе гласа по телефона, за да разбере какво ще се случи на човека, който е от другата страна на жицата. Стресът тя гони с леене на куршум. Отрицателната енергия премахва чрез древния метод на восъколеенето. Политици и шоумени се доверяват на Станка Ангелова за всичко. Тя не отказва помощта си на никого. Стара икона стои пред нея винаги. Божията майка й дава сили да се справи с хорската мъка. 

Заради способностите си Ангелова е търсен консултант в няколко издания. Тя прави седмичните хороскопи във в. „Вестник за дома” и в. „Земя”, отговаря на читателски въпроси и във в. „Втора младост”. 

- Била си на 10 години, когато си открила ясновидските си способности. Сигурно в началото не ти е било лесно да приемеш това, че си по-различна от останалите. Някой направляваше ли те? 

- Да. Моята баба ми беше духовен водач. Като учител ме насочваше и така доразвивах своите чувства и способности. Бях много любопитна и се въртях все около нея. Много от нещата, които знам, съм ги научила от нея. Беше ми странно като виждах необясними тогава за мен неща. Тя слагаше пред себе си една купа с вода. После късаше конец от дрехата на хората, които са край нея. Пускаше го в съда и започваше да говори. Гледала съм посетителите. Някои се смееха, други- плачеха. В началото бях само мълчалив свидетел, но после започнах да вземам участие в разговорите им. Баба ми се смееше, но винаги се съгласяваше с мен. Казваше им, че това, което съм им предрекла, ще се случи. Явно е усетила, че аз също имам някакви заложби. Впоследствие често ме канеше на своите ритуали. Тя предимно гледаше на кафе и на карти. 

- С кого контактуваш? 

- Винаги се обръщам към Бог и към всички светии. От тях търся помощ. 

- А как го осъществяваш? Има ли значение с коя молитва?

- Не е важна молитвата, а начинът, по който се обръщаш към тях. Думите не са важни. Трябва да отвориш сърцето си. С него трябва да говориш, когато се обръщаш към Бог, а не с устата си. Приемете светиите с душата си, с цялото си същество, за да получите помощ от тях!

- Живеем в страшно време. Наводненията взеха жертви във Варна и Мизия. Синоптиците очакват още проливни дъждове. Може ли да се стигне до нов потоп като този във Врачанска област?

- Не. Ще има наводнения, но не толкова зловещи. За природните аномалии има една приказка: „Човек предполага, а Бог разполага“ и Той е решил да ни накаже за безхаберието, което цари у нас. 

- Означава ли това, че тези наводнения са знак от Бога?

- Да, така е. Години наред на други места имаше земетресения и ужасни наводнения, а нас Господ ни щадеше, но след като хората не разбират от добро, Той реши да ни покаже, че може и да наказва. Наводнения като това в Мизия обаче не виждам. 

- А цунамито, което потопи управляващите, ще отшуми ли? Ще има ли България стабилно правителство след изборите през октомври?

- Да, политическата криза ще бъде преодоляна след вота. Битката между партиите ще продължи, но положението ще е много по-добро, отколкото доскоро. 

- Всички социолози предвещават победа на ГЕРБ на 5 октомври, но ще могат ли да съставят сами правителство или ще има коалиционно?

- Поне две партии ще са във властта. Никоя партия няма да разполага със 121 депутати, за да може да управлява самостоятелно.   

- Кой ще е следващият премиер?

- Почти е сигурно, че ще е Бойко Борисов. Трябва да стане нещо фрапиращо, за да има промяна в последния момент. 

- Мизия потъна, след като властта се сгромоляса. Нормално е българите вече да не мислят за светлото бъдеще, а със свити сърца да си представят какво ще се случи. Ще излезем ли скоро от икономическата криза?

- Не. Няма да е скоро. Първо трябва да се стабилизират институциите. Как да излезем от тази криза, като правим избори през година!? Това утежнява положението в държавата. Не може да имаме стабилна икономика, като няма стабилни институции. 

- А правителството, което ще бъде сформирано след вота през октомври, ще изкара ли мандата си докрай?

- То ще мине през много перипетии, но ще изпълнява докрай мисията си. Ще го саботират, но до нова политическа и правителствена криза няма да се стигне. 

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...