Печат
Категория: Създадена на Събота, 05 Декември 2020 Написана от BurgasArt

Всеки влюбен може да зарадва жената, която обича с романтично послание, принтирано от нас върху пердета или дамаски за мебели, казва Христо Арнаудов
-Айфеловата кула в Париж, както и тази в Пиза, красиви цветя и замъци... Това, както и секссимволът Мерилин Монро, може да се видят върху платове. Не става въпрос за картини, рисувани от известни художници, но са достатъчно изящни, за да променят интериора в дома ни. Наричате ги произведения на изкуството. Защо? 
 
-Говорите за принт-дамаските и серията принт-пердета, които сме разработили.
Предлагаме нещо ново и различно. Всеки дизайнер и клиент може да поръча дамаска и перде с мотиви, които е сътворил в своя проект. Ние реализираме идеи. Това е изкуство за дома, офиса, хотела, ресторанта. Можете да се уверите в Мострената ни зала, която се намира до портала на завод „Хемус“ в ж.к. „Славейков“.
 
-Означава ли това, че всеки романтик вече може да изненада жената, в която е влюбен, с перде или дамаска, върху която да направи признание в любов или предложение за брак например, придружено и със снимки?
 
-Идеята много ми харесва! Възможно е разбира се. Ние сме отворени за всякакви предложения. Принтираме и върху платове за бански, тениски, шапки, спортни дрехи, шалове, чадъри, спално бельо.
-А кога ще бъде официалното откриване на този арт оазис в Бургас?
 
-Откриването съвпадна с празника на Бургас – Никулден. Очаквам това да е добър знак и полезна придобивка за бургазлии. 
 
-Вие сте икономист и машинен инженер, а се срещате всеки ден с дизайнери и тапицери. Какво е усещането?
 
-По стечение на обстоятелствата преди години навлязох в търговията с техника и мебели. Впоследствие разширих познанията си за мебелите и сега ги надграждам с познания за текстила. Текстилът създава уют и е важна част от интериорния дизайн. Виждам как мебелите се съживяват, а пердетата внасят топлина и настроение.
 
-Дамаски за мебели, платове за сватбени декорации и дори кожи за яхти може да се видят в каталозите на „Артпласт“?
 
-Да, освен текстила кожите също придават характер на мебелите у дома и офиса. Предлагаме серии кожи за автомобили, мотори, яхти и градински мебели.
 
-А какво представляват водоотблъскващите платове и хидрофобизираният плат от колекция „Слънчев бряг“? 
 
-Това е текстил за покривки, тенти, чадъри, шезлонги и барбарони.
 
-Сякаш напук на COVID кризата вие развивате дейността си. Икономисти вещаят вълна от фалити, а вие отворихте нов магазин в Бургас, въпреки предупрежденията, за стагнация поне до средата на 2021 г. Обявеният локдаун не ви ли демотивира?
 
-Ние доставяме дамаски и кожи на водещите производители на мека мебел в България. Дали заради кризата или защото българинът цени хубавите мебели и трудно се разделя с тях, но търсенето на дамаски в магазините ни не е намаляло.
Преди няколко месеца научих за похвална инициатива на Община Бургас: Създаване на демонстрационен център за ремонт и повторна употреба на мебели.
Центърът ще се изгради по Оперативна програма “Околна среда“ в депото за отпадъци в Братово, а в дейността ще се включат и студентите от НХА. Ще предложим и ще се радваме да сме партньори на Община Бургас в тази инициатива.
 
-Какво бихте пожелали на зажаднелите вече за купони романтици  за празника на Бургас, които за първи път ще „празнуват“ Никулден онлайн?
 
-Преди всичко да са здрави! Да празнуват с роднините, за които може би рядко им остава време. Да използват съвременните комуникации за връзка и с приятелите си.
Весел празник на всички именници и съграждани!
 
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...