ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

BurgasArt
angel-hadzhipopgeorgiev-viktoriya-e-porednata-zhertva-na-sistemata-dano-se-prerodim-v-po-dobro-vreme-i-myasto Имам познати разследващи журналисти, които директно са получавали...

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
natalyoya-matveeva-vecher-posvyashtenn-i-v-sotzkomu-naibolee-znachimoe-v-tom-godu Фото: news-nesebarinfo.com Этот вечер, посвященный Владимиру Высоцкому, наиболее значимое в этом году мероприятие творческой группы театра Славянка...
Вести

Мери от „Мери Бойс Бенд“: Магическо е да пееш под звездите, а песните си правим със сърцето

Няма нищо по-хубаво от това лятото да започне с красива музика, каза бургазлийката

Магическо е да пееш под звездите, а песните си правим със сърцето. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ Мария Мутафчиева от „Мери Бойс Бенд“. В студиото тя и водещият Антон Хекимян представиха новия албум на групата „Щастливи дни“ и съобщиха, че следващият концерт на бандата ще е на 22 юни от 20 часа в Летния театър на Варна, съобщава Флагман.БГ.
„От последния ни албум минаха осем години. Пускайки обаче песента (б.а. която по-късно даде заглавието на „плочата“), осъзнахме, че има инерция, която трябва да използваме и затова през последните 4 месеца работихме по-усърдно. Получи се обаче хубав албум“, добавя Мери.

„Няма нищо по-хубаво от това лятото да започне с красива музика и ние избрахме първият летен ден за концерт във Варна. Ще е магическо под звездите на Летния театър. С тенора Марио Николов ще изпеем „В моето сърце“. Мисля, че ще е много хубаво“, подчерта тя.
Всяко изкуство се прави със сърце, с обич и хората точно това усещат, слушайки музиката ни, добави тя.
„Много интересно нещо е щастието, защото трудно може да се дефинира. Никой не може да те направи щастлив. От друга страна то е винаги нещо споделено, т.е. си щастлив, когато си заедно с други хора. Любимият човек може да те направи пълноценен“, каза още певицата.

Коментари

Вести от региона