ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
milen-na-velene Бывают дни, когда опустишь руки, бывают дни, когда ты ждешь того, случится то, что ждешь и происходит, то, именно того, чего ты ждешь. Случилось...
Вести

Мери от „Мери Бойс Бенд“: Магическо е да пееш под звездите, а песните си правим със сърцето

Няма нищо по-хубаво от това лятото да започне с красива музика, каза бургазлийката

Магическо е да пееш под звездите, а песните си правим със сърцето. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ Мария Мутафчиева от „Мери Бойс Бенд“. В студиото тя и водещият Антон Хекимян представиха новия албум на групата „Щастливи дни“ и съобщиха, че следващият концерт на бандата ще е на 22 юни от 20 часа в Летния театър на Варна, съобщава Флагман.БГ.
„От последния ни албум минаха осем години. Пускайки обаче песента (б.а. която по-късно даде заглавието на „плочата“), осъзнахме, че има инерция, която трябва да използваме и затова през последните 4 месеца работихме по-усърдно. Получи се обаче хубав албум“, добавя Мери.

„Няма нищо по-хубаво от това лятото да започне с красива музика и ние избрахме първият летен ден за концерт във Варна. Ще е магическо под звездите на Летния театър. С тенора Марио Николов ще изпеем „В моето сърце“. Мисля, че ще е много хубаво“, подчерта тя.
Всяко изкуство се прави със сърце, с обич и хората точно това усещат, слушайки музиката ни, добави тя.
„Много интересно нещо е щастието, защото трудно може да се дефинира. Никой не може да те направи щастлив. От друга страна то е винаги нещо споделено, т.е. си щастлив, когато си заедно с други хора. Любимият човек може да те направи пълноценен“, каза още певицата.

Коментари

Вести от региона